23.10.2023

Успішно завершено супровід реєстрації промислового зразка для Клієнта.

18.05.2023

Успішно завершено супровід реєстрації торговельної марки для Клієнта.

20.03.2023

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАЛИШИВ БЕЗ ЗМІН РІШЕННЯ ЩОДО ПОНОВЛЕННЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПЛАТНИКОМ ЄДИНОГО ПОДАТКУ. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov судом апеляційної інстанції було залишено без змін рішення щодо повного задоволення позову та поновлення анульованого статусу платника єдиного податку.

26.07.2022

В ІНТЕРЕСАХ КЛІЄНТА-ПОТЕРПІЛОГО СКАСОВАНЕ ЗАКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ. За активних процесуальних дій Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov в інтересах Клієнта-потерпілого слідчим суддею було скасоване рішення про закриття кримінального провадження.

28.06.2022

ЗАХИЩЕНІ ПРАВА МАТЕРІ ТА ДИТИНИ, ВИЗНАНЕ БАТЬКІВСТВО. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov як представника Позивача судом було задоволено позов про визнання батьківства та внесення змін до актового запису.

20.06.2022

ПОНОВЛЕНО РЕЄСТРАЦІЮ ПЛАТНИКОМ ЄДИНОГО ПОДАТКУ. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова судом було повністю задоволено позов, поданий в інтересах ФОП, та поновлено анульований статус платника єдиного податку.

16.06.2022

КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО КЛІЄНТА ЗАКРИТО.

31.01.2022

РІШЕННЯ ПРО СТЯГНЕННЯ НА КОРИСТЬ КЛІЄНТА ЗАБОРГОВАНОСТІ ПОНАД 1,4 МЛН ГРН. За активної процесуальної діяльності Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov судом апеляційної інстанції було ухвалене рішення про стягнення на користь Клієнта заборгованості понад 1,4 млн грн.

21.09.2021

Ч. 2 ст. 286 ККУ БЕЗ ПОЗБАВЛЕННЯ ПРАВА КЕРУВАННЯ. За активної процесуальної діяльності Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov після залучення на стадії апеляційного розгляду апеляційний суд залишив без задоволення скаргу прокурора та залишив в силі вирок, яким Клієнта засуджено за ч. 2 ст. 286 ККУ без позбавлення права керування.

22.07.2021

НІЧНИЙ ДОМАШНІЙ АРЕШТ ЗАМІСТЬ ЦІЛОДОБОВОГО. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov суд змінив Клієнту цілодобовий домашній арешт на нічний.

07.07.2021

ЗАХИЩЕНЕ ПРАВО КЛІЄНТА НА ЧАСТКУ У СТАТУТНОМУ КАПІТАЛІ ПІДПРИЄМСТВА. За активної процесуальної участі в ролі представника Відповідача Адвоката, Засновника Norov Law Firm Hlib Norov судом було повністю відмовлено у задоволенні позовних вимог процесуальних опонентів щодо фактичного виключення зі складу учасників ТОВ.

04.05.2021

Відтепер Адвокатське бюро «НОРОВ» (Norov Law Firm) під керівництвом Засновника, адвоката Гліба Норова з 1 травня 2021 року стає ексклюзивним юридичним партнером та радником Асоціації крафтових дистиляторів України.Експертиза Norov Law Firm: комплексний юридичний супровід бізнесу, право інтелектуальної власності, супровід перевірок та GR, договірна робота, отримання дозвільної документації та інші послуги. Крафту бути!

09.04.2021

В ІНТЕРЕСАХ КЛІЄНТА-ПОТЕРПІЛОГО СКАСОВАНЕ ЗАКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ. За активних процесуальних дій Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова в інтересах Клієнта-потерпілого слідчим суддею було скасоване рішення про закриття кримінального провадження.

17.02.2021

ПРОКУРОРУ ВІДМОВЛЕНО У АРЕШТІ МАЙНА. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотання прокурора про арешт майна Клієнта.

29.01.2021

РІШЕННЯ ПРО ЗАКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ. За активної процесуальної участі у провадженні Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова в якості захисника прокурор прийняв рішення про закриття кримінального провадження в частині підозри підзахисного у вчиненні особливо тяжкого злочину.

29.12.2020

У ВЕРХОВНОМУ СУДІ. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова в якості представника Верховним Судом було частково задоволено касаційну скаргу Клієнта та скасоване судове рішення на користь процесуальних опонентів із направленням справи на новий розгляд.

08.12.2020

ПРОЦЕСУАЛЬНА ПРОТИДІЯ. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова в якості захисника суддею було скасовано утримання підзахисного у “спеціалізованому” ІТТ.

24.11.2020

ЗВІЛЬНЕНО З-ПІД ВАРТИ. За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова в якості захисника слідчим суддею було відмовлено у застосуванні тимчасового арешту та звільнено підзахисного з-під варти.

10.11.2020

За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова судом апеляційної інстанції залишено без змін рішення, яким задоволено позов Клієнта, скасовано протиправну податкову вимогу, рішення про опис майна у податкову заставу та зобов’язано Відповідача внести відомості про сплату податку у інтегровану картку платника податків.

06.11.2020

У розділі Відгуки додано свіжий відгук від Клієнта – Компанії EUROWATER. Дякуємо за довіру!

06.11.2020

За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова задоволено позов Клієнта та стягнуто з його контрагента заборгованість, відповідні відсотки та судові витрати.

За активної процесуальної участі Адвоката, Засновника Norov Law Firm Гліба Норова задоволено позов Клієнта, скасовано протиправну податкову вимогу, рішення про опис майна у податкову заставу та зобов’язано Відповідача внести відомості про сплату податку у інтегровану картку платника податків.